Deugdenyoga

 

-

Deze vorm van yoga geven de asana’ s nog meer betekenis en diepgang. Denk bijvoorbeeld aan de deugd moed, kracht, zelfvertrouwen, vreugde, dankbaarheid.

Wat zijn Deugden:

Deugden zijn innerlijke kwaliteiten of schatten die onze ziel tot uitdrukking brengen. Moed, vreugde, begrip, schoonheid. Iedereen heeft ze in zich, al zal de een bepaalde deugden meer ontwikkeld hebben dan de ander. En dit is het mooie van de deugden, niks staat vast! Door middel van het creëren van bewustzijn en het in de praktijk brengen van je innerlijke schatten, kunnen ook minder ontwikkelde deugden tot bloei komen. Zo kun je door het oefenen van deugden zoals zelfvertrouwen en acceptatie over je onzekerheid heenkomen. Of dankzij het inzetten van moed, vertrouwen en liefde angsten en onzekerheid loslaten.

Waarom Deugdenyoga:

Door de deugden te integreren geef je de yogahoudingen een extra dimensie zodat je je bewuster wordt van je innerlijke krachten en deze kunt toepassen in het dagelijkse leven. Met moed, zelfvertrouwen en vreugde zie ik u graag tegemoet en hoop ik met u deze bijzondere ervaring te mogen delen.

Overige tips en richtlijnen

Trek gemakkelijke kleding aan waarin jij je prettig voelt en neem je eigen yoga mat mee. Indien je geen yoga mat hebt kun je deze van mij lenen voor de proefles.